Zwarte Omoda Veterboots 1260 Omoda

99oSwK0CyB
Zwarte Omoda Veterboots 1260 Omoda
Info Omschrijving

Met deze stoere veterboots blijven je voeten wel warm! Dit model 1260 is van het merk Omoda. De bovenkant heeft een combinatie van leer en su��de de voering van wol en het voetbed is niet uitneembaar. Door de wat grovere zool heb je een goede grip en het ziet er stoer uit. Waar ga jij ze mee combineren?

Productspecificatie
Omoda-nummer 84269
Artikelnummer (17) 1260
Hoofdkleur zwart
Categorie Veterboots
Schachthoogte 21.00 cm
Voering Wol
Buitenkant Leer Su��de
Zool Rubber
Zwarte Omoda Veterboots 1260 Omoda Zwarte Omoda Veterboots 1260 Omoda Zwarte Omoda Veterboots 1260 Omoda Zwarte Omoda Veterboots 1260 Omoda
Psychologen Zaandam
Psychologen Zaandam
Psychologen Zaandam

We helpen je graag verder

Psychologen Zaandam
Buiten kantoortijden Relatietherapie Geen wachtlijst Persoonlijke begeleiding BEL: 075 - 75 72 636
Geef Ank en Marianne extra fotoruimte kado!
/ Reisdag en inschepen
23 mei 2015
vanuit Nederland
423 keer bekeken

Houd je vast. Ik heb niet stil gezeten. Dus nu krijgen jullie het druk. Hoop dat het met de foto's gaat lukken

Dinsdag 19 mei reizen en aan boord

Vertrek weer om 08.00.
Naar het vliegveld van Xi'an. En daar wachten, het vliegtuig had vertraging en zoals later bleek in verband met hele dichte mist in Wuan, waar we zijn geland. Door de vertraging haalden we de aansluiting niet meer naar de trein. De gids van Wuan had alvast kaartjes geregeld in de volgende trein. 45 minuten later. Met een nadeel dat 20 mensen verspreid zitten over 16 wagons.
In Wuan is het vochtig heet in no time kletsnat. Gelukkig in extreem airco, Ik zit naast een Chinese jongen en hij wil met mij appen??? Maar spreekt geen woord Engels. Voor me zit een Chinees meisje die blijkbaar in Sydney woont en af en toe vertaalt.
En ik moet opschrijven waar ik woon en op zijn I phone 6 vertaalt hij alle letters van Romeins in Chinees. Leest nu naast me alles over Rotterdam en de havens en over de Biesbosch. Maar daar blijkt weinig in het Chinees te lezen te zijn. Foto's kijken kan altijd. Zonder woorden met de IPhone kunnen we communiceren. Hij maakt een foto van ons beiden en waar gaat die helemaal heen? Grappig hoor. Ik krijg van hem kleine hapjes geseald in zakjes. En ik heb nog 2 katjesdropjes en schrijf er drop bij.
De foto's gaan naar zijn vrienden. Vertraging levert weer leuke en bijzondere ontmoetingen op. En wat digitale middelen behulpzaam zijn.
Ik kan omdat ik geen internet heb niets downloaden. Jammer. Hij blijkt 25 jaar te zijn.
Het landschap waar langs we rijden is vlak en heel waterrijk, veel rijstvelden. De gids vertelde al dat dit gedeelte van China het land is van rijst en vis. Geen hoogbouw, een landelijke streek hier en daar een groep huizen.
Het wordt vlak voor Yichang heuvelachtiger met meren.
Nu uit de trein. Het laatste stuk van het treinstation naar beneden daar doet de roltrap het niet. De zware koffers zelf 30 treden naar beneden dragen. De mannen in de groep lopen diverse keren heen en weer. Ik laat de mijne gewoon steeds een tree stuiteren. Ik heb het eens goed bekeken, de rolkoffers zijn het gemakkelijkst, met een vinger rol je ze voort. Ank en ik moeten zwaar trekken. De mijne is gelukkig bijna op dus bij de volgende reis...... In Yichang een kleine stad voor Chinese begrippen gaan we avondeten. Een heel andere keuken, meer groenten en minder vlees.
Dan is er een supermarkt waar je wijn en bier kunt inslaan voor de boot.
En in het donker komen we aan bij de pier. Een boot met 4 verdiepingen. Wat een mega ding voor een riviercruise.
Morgenochtend om 07.00 gaan we varen. En om 7.15 early bird koffie en thee.
Om 8.00 ontbijt en om 9.00 aan land voor een excursie. En s middags gaan we de enorme sluizen door??
Er is internet tegen forse betaling tja ...
En dan de hut: klein en krap maar ja een schip maar wel met een balkonnetje en 2 stoelen.

Reacties

Kleurloze Pedag Zooltjes 31013600 Pedag

Foto: Pixabay

21 mei 2018 | Ronald A. Muyden

KRALENDIJK – Carlos kan er met zijn hoofd niet bij en vraagt zich af ‘hoe het mogelijk is dat stemmers voor Maduro hebben kunnen kiezen’.

“Het is onwetendheid om een president te herkiezen die een land heeft verwoest”, reageert de Venezolaanse Bonairiaanop de uitslag van de verkiezingen in zijn land van herkomst. Op de vraag of hij zich ook heeft geregistreerd om te stemmen, zegt hij: “Ik wil niks met die lui te maken hebben.”

De presidentsverkiezingen vonden zondag in Venezuela plaats en ook op de Caribisch-Nederlandse buureilanden werd gestemd . Nicolás Maduro werd uiteindelijk met een minimale voorsprong herkozen.

Vijfentwintig jaar geleden kwam Carlos met zijn ouders uit het Zuid-Amerikaanse buurland naar Bonaire. Zijn ouders hadden werk op het eiland gekregen.

De laatste keer dat hij zelf met vakantie naar Venezuela ging, was zeven jaar geleden. Bij de Venezolaanse grens krijgt hij altijd problemen als hij terug wil naar zijn thuisland Bonaire. Dat komt door zijn Nederlandse paspoort.

“Ik heb mijn Venezolaanse paspoort en identiteitskaart laten verlopen”, vertelt Carlos. Volgens de dertiger ‘krijg hij alleen maar ellende als hij moet reizen met deze documenten’. Aan ‘ellende’ moet hij ook denken als hij ziet wat de mensen in Venezuela doormaken.

Maar landgenoot José, die ook op Bonaire woont, ziet het anders. Hij heeft wel zijn stem uitgebracht. “Ik heb vóór Maduro gestemd. We zullen overwinnen!” Zijn motivatie om weer voor Maduro te stemmen, is imperialisme en buitenlandse inmenging. “Ik ben voor de soevereiniteit van Venezuela.” José vindt daarom het internationale beleid dat Venezuela nu voert, prima.

Gerelateerde artikelen:

Carel Valparaiso Beige

Curaçaose winkelhart Punda klopt nauwelijks meer

WILLEMSTAD – Steeds meer winkels gaan dicht in Punda, het oude winkelhart van Curaçao. Het is overleven zeggen de

30 mei 2018

Kleurloze Dubarry Spray FOOTWEAR CONDITIONER Dubarry

Dit is waarom de rechter nog niet beslist bij ruzie tussen Nederland en de eilanden

DEN HAAG – Worden politieke ruzies tussen Nederland en de eilanden straks door een rechter opgelost? Het plan is