Converse Chuck Taylor All Star II Boot Hi W Bruin

rtY3n8PLFG
Converse Chuck Taylor All Star II Boot Hi W Bruin
Type Sneakers
Ref. 155503
Seizoen Herfst/Winter
Land van fabricage Viêt Nam
Constructie Gevulkaniseerd
Referentiemaat 38
Kleur Bruin
Voeringstof Textiel
Bovenkant / Schacht Leer
Soort zool Uitneembare zool
Binnenzool Synthetisch materiaal
Buitenzool Rubber
Converse Chuck Taylor All Star II Boot Hi W Bruin Converse Chuck Taylor All Star II Boot Hi W Bruin Converse Chuck Taylor All Star II Boot Hi W Bruin Converse Chuck Taylor All Star II Boot Hi W Bruin Converse Chuck Taylor All Star II Boot Hi W Bruin

"Ik voel me veel gelukkiger nu. Ik sta 's ochtends op, hoor de vogels weer fluiten en merk weer op dat de zon schijnt. Ik heb weer zin om te leven. Tot vorig jaar stond ik op en dacht ik: oh nee, weer zo'n dag. Ik moest mezelf bij elkaar rapen. Ja, het heeft tijd en energie gekost om hier te komen, maar het was voor het goede doel. Ik wist wat ik wilde en dat is gelukt!"

Marjolein adviseert je om je eens af te vragen of je met een positief gevoel wakker wordt en zin hebt om naar het werk te gaan. Doe je in je werk wat je echt wil doen? Nee? Kom in actie en pas dingen aan in je huidige werk of zoek iets anders. Zoek uit wat ervoor nodig is om te werken zoals jij dit het liefste wil, maak een plan, betrek de mensen die je hierbij nodig hebt en voer je plan uit."

"Nu een 9. Ik leer weer nieuwe dingen en mag meedenken in de organisatie. Verder is de omgeving inspirerend en is mijn takenpakket haalbaar in de uren die ik heb. Er wordt meer naar elkaar geluisterd. Zo kan ik altijd bij mijn leidinggevende binnenlopen en bespreekbaar maken wat me bezighoudt en wat ik nodig heb. Er heerst geen angstcultuur, de collega's zijn leuker en er wordt niet geroddeld! Dit ken ik niet van organisaties waar ik heb gewerkt. Naast luisteren is er ook een goede sfeer, collegialiteit en wordt er goed samengewerkt. We vieren successen en staan stil bij de zaken die goed gaan of bij doelen die we hebben gehaald." Kortom: een fantastisch team! Ik vroeg haar wat er nodig is voor een 10. "Mijn doel is niet om HR-adviseur te zijn. Ik wil uiteindelijk iets heel anders doen. Wat? Dat is nog een verrassing".

Neem nu nog de tijd om te onderzoeken of je in je werk doet wat je echt wil. Maak er een prioriteit van in je drukke agenda. Zoek uit waar je naartoe wil, wat je ervoor nodig hebt en ga ervoor!

Sebago TRITON Bootschoenen
Delen op Twitter
Art Harlem 933F Multicolor
Delen op LinkedIn

Door Anique Wijnhoud

Ik geloof dat werknemers die zichzelf echt kennen, gemotiveerd en betrokken zijn en zich kunnen vinden in de overall visie van een organisatie een hogere mate van werkgeluk ervaren. Werknemers die weten waar hun talenten en krachten liggen. Die anders durven te denken en daadkracht tonen. En tegelijkertijd weten waar hun grenzen liggen. Wij noemen deze werknemers: Happy Rebels. Rebelpoint streeft naar een wereld met bevlogen organisaties (Rebelpoints) waar Happy Rebels de werkvloer domineren! Wil jij van jouw team of organisatie ook een Rebelpoint maken, waar Happy Rebels de werkvloer domineren? Neem dan vrijblijvend contact op! Volg ons ook via Havaianas Urban Basic Blauw
, LinkedIn , Twitter of Google+ .

Ontvang gratis inspiratie en praktische tools. Meld je aan voor de Rebelpoint mailinglist!

JOP is verbonden met:

Webwinkel
De vernieuwde pagina werkvormen!

Informatie

13-16 jaar, 16+ 40+ min.

Downloads

Download totaal (PDF)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van JOP. Meld je hier aan.

Naar overzicht werkvormen

Profetische berichten in kranten opsporen en reageren.

Doelstelling: jongeren herkennen hedendaagse profetische berichten in de media Groepsgrootte : 3 tot 20 jongeren Benodigdheden: kranten van zaterdag en/of doordeweekse dagen, papier, pennen, eventueel enveloppen en postzegels

Doelstelling: Groepsgrootte Benodigdheden:

Achtergrond Waar vind je vandaag de dag nog 'profetische' geluiden? Misschien wel in de krant: de ingezonden brieven, de opiniërende artikelen, de columns. Bij deze werkvorm verzamel je met je groep dergelijke artikelen. Je leest ze kritisch en kiest een artikel uit om op te reageren!

Achtergrond

Sla een (online) krant open en je komt geheid een profetisch bericht tegen. Is het niet in een 'gewoon' krantenbericht, dan wel in een ingezonden brief. Door brieven aan kranten te schrijven, wijzen mensen anderen op misstanden en op - volgens hen - noodzakelijke veranderingen. Sommige brieven zijn ronduit vermakelijk, van andere brieven klopt de inhoud niet met de werkelijkheid, maar soms is het maar al te waar wat geschreven wordt.

Brieven uit die laatste categorie kun je zien als berichten van hedendaagse profeten. Ook columns en opiniërende artikelen kunnen een profetisch gehalte hebben. Met name in de zaterdagedities van kranten, maar ook op andere dagen kom je ze tegen: ingezonden brieven. In de Metro en de SpIts staan dagelijks actuele brieven. Wie 's ochtends vroeg naar een station gaat, kan een stapeltje van deze gratis kranten meenemen zodat er voor iedere jongere een exemplaar is. Behalve bij stations zijn deze kranten vaak ook verkrijgbaar bij grote postkantoren en gemeentehuizen.

Voorbereiding Kijk zelf van te voren of er in de kranten ingezonden brieven staan, waarvan je denkt dat ze jongeren aanspreken. Vraag de jongeren drie dagen lang de SpIts of de Metro te lezen en minstens 1 brief, column of artikel eruit te halen die zij als profetisch zien.

Meer categorieën

by Seshata on 19/03/2015 | Consumptie

Veel regelmatige gebruikers hebben ooit wel eens te maken gekregen met een gevoel van slaperigheid en lethargie na gebruik van cannabis. Het effect verschilt van mens tot mens en iedereen kan iets anders voelen al naar gelang zijn of haar bui, uitgerustheid en zelfs tijd van de dag. De soort cannabis is ook van belang.

Het effect van cannabis op het slaappatroon

Het mechanisme waarmee cannabis de menselijke slaap beïnvloedt, is extreem ingewikkeld en nog lang niet volledig begrepen. Wel zijn diverse papers over het onderwerp geschreven. Honderden, zo niet duizenden jaren lang, heeft de mens cannabis als slaapmiddel gebruikt omdat men, naar men zei, beter in slaap viel en uitgeruster wakker werd. Het is echter algemeen bekend bij gebruikers die cannabis als slaapmiddel nuttigen, dat er soms sprake is van een soort kater, waardoor wakker worden moeilijk is. De gebruiker voelt zich geruime tijd na het wakker worden nog slaperig en suf.

De menselijke slaap verloopt in cycli en iedere cyclus maakt vier stadia door voordat hij opnieuw begint. Het eerste stadium is een toestand tussen slapen en waken in, waarin de slaper makkelijk kan worden gewekt. Het tweede is lichte slaap, waarin iemand al wat moeilijker kan worden gewekt. Het derde stadium staat bekend als diepe slaap en het vierde wordt remslaap genoemd (rapid eye movement). Het derde stadium, diepe slaap, was voorheen gesplitst in stadium 3 en 4, maar wordt tegenwoordig beschouwd als één stadium.

Uit slaaponderzoeken blijkt dat toediening van THC een vermindering van de duur en intensiteit van de remslaap tot gevolg heeft, terwijl het tegelijk de duur van de diepe slaap verlengt. Uit een onderzoek uit 1975 naar het effect van THC op slaappatronen bleek dat een dagelijkse dosis THC van 210mg gedurende twee weken de snelle oogbewegingen tijdens de remslaap aanzienlijk verminderde, terwijl de duur van de remslaap iets afnam. Uit het onderzoek bleek ook dat de duur van de diepe slaap iets toenam na toediening van THC, maar dit effect was statistisch niet significant.

Het onderzoek onderzocht ook het effect op de slaap tijdens onthouding van cannabis. Daaruit bleek dat de duur van de remslaap én de intensiteit van de oogbewegingen toenamen. Bovendien nam tijdens de eerste nacht van onthouding de duur van de diepe slaap enorm af.

Merken

Services

Over Contec

Contact

Contec B.V.

Kopersteden 24-4

7547 TK Enschede

Nederland

Contactformulier

Follow us on

Volg ons op LinkedIn Reseller worden

© 2016 Contec B.V.

  • K.v.K.VeluweTwente08110001
  • B.T.W.Nr. NL 811023424B01