Blauwe Blackstone Sneakers LK30 Blackstone

cu5VpI2vRn
Blauwe Blackstone Sneakers LK30 Blackstone
Info Omschrijving

Voor alle hippe jongens heeft Blackstone deze blauwe sneakers LK30 in huis. De schoen is uitgevoerd in linnen en heeft een grove rubberen zool voor extra comfort. Met deze sneaker maak je helemaal de blits. Met name de bruin lederen accenten maken de sneaker extra cool. Een echte must-have voor de stoere jongens onder ons.

Productspecificatie
Omoda-nummer 63611
Artikelnummer LK30
Hoofdkleur blauw
Categorie Sneakers
Voering Textiel
Buitenkant Textiel
Zool Rubber
Aanvullende kleuren cognac blauw
Kenmerken Merkopdruk
Blauwe Blackstone Sneakers LK30 Blackstone Blauwe Blackstone Sneakers LK30 Blackstone Blauwe Blackstone Sneakers LK30 Blackstone Blauwe Blackstone Sneakers LK30 Blackstone
Advertentie
thuis en school opvoeden algemeen Ontwikkelingsfasen, zuigeling

Vragen? Bel 06-512 66 159

In het Trainerslab

Iedere trainer heeft ze: wankelmomenten. Een eigen achilleshiel die geraakt wordt. Door een opmerking als“zeg, hoeveel ervaring heb jij hier zelf mee?”, door fronsende of afwachtende blikken van de groep, of een opdrachtgever die eerdereist dan overlegt. De trigger is voor iedereen anders, het gevoel veelal hetzelfde. Je voelt de grond even wegzakken onder je voeten, de ogen van de ander(en) op jou gericht en de scenario’s schieten als een razende door je hoofd: “hoe reageer ik nu?”

Ellen van Troost – De TrainingFactory

In wankelmomenten verlies je kort of langer het contact met jezelf. En ben je daardoor ook het contact met de ander of de groep kwijt. Het zijn van die dagen dat je ontevreden endoodmoe naar huis toe keert.

Indit intensieve en compacte traject ‘Van wankelen naar sprankelen’gaan we aan de slag met jeeigen spannende momenten.In een kleine groep van maximaal 4 deelnemers, met maar liefst 2 begeleiders. Je gaat tot in je tenen voelen hoe een andere reactie wel voor je kan werken. Je leert hoe je opzulke momenteneen lijntje legt met jezelf én connectie maakt met de ander. Zodat je je niet uit het veld geslagen voelt, maar vrijer en lekkerder traint, meer openheid krijgt in je trainingen met daardoor veel meer leereffect.

Ben jij een ambitieuze en toegewijde trainer en herken jij dit?

Herken jij jezelf in meerdere uitspraken?

Dan is dit programma iets voor jou! Doordat je heel actief aan de slag gaat in een kleine en veilige groep met maximaal 3 andere vakgenoten,en 2 ervaren begeleiders, is het leerrendement hoog. Bovendien krijg je na een maand een persoonlijk coachgesprek waarin we samen oogsten wat voor jou werkt en aanscherpen als dit nodig is.

Je bent de enige niet

Vrij reageren klinkt makkelijk, maar is het niet. Dat is niet raar als je bedenkt dat wij mensen sociale wezens zijn met een primaire, natuurlijke behoefte aan verbondenheid. Het ergste wat ons kan overkomen is dat we afgewezen worden.

Dus ga er maar aan staan. Zeggen wat je echt vindt, voelt of denkt, vooral als het spannend wordt. Als je voor de groep staat metalle ogen op je gericht. Of jeopdrachtgever je wel of niet een opdracht gunnen kan.Groepen blijven onvoorspelbaar, deelnemers in de meerderheid en klanten niet altijd even grijpbaar.

Onze hersenen kiezen liever voor de veilige weg: zekerheid boven het risico dat de groep of een individu zich tegen je keert. Daar komt nog een extra moeilijkheid bij: volledig ongecensureerd alles zeggen is niet altijd even wenselijk als trainer. Je wilt uiteraard geen dingen doen die het veilig leren van je deelnemers belemmeren, toch? Dus speel je op safe, ga je door met je programma, houd je de touwtjes in handen, en probeer je netjes vanuit je trainersrol te reageren.

Wat is er nodig?

Iets anders doen dan je ‘ingesleten pad’ in je brein je voorschrijft en ervaren wat er dan gebeurt! Het is geweldig waardevol om uit te proberen en veilig te experimenteren met ‘nieuw’ gedrag. Zo creëer je nieuwe paden in je hersenen en ontwikkel je moed.

In ‘Van Wankelen naar Sprankelen’ kun je onderzoeken zonder gevolgen. Een plek waarin jij vrijuit kunt oefenen en dingen zeggen die je ‘in het echt’ misschien nooit zou doen of durven. Zodat je verschillende aanpakken kunt ervaren en voelen wat werkt. Je kunt vaak meer zeggen dan je denkt!

Kortom: experimenteren, onderzoeken, plezier hebben, buiten je comfortzone gaan en dicht bij jezelf blijven tegelijkertijd. En het Eureka-moment ervaren

“.”

Jonnet Galle – Wakkere Zaken

Wat levert meedoen je op?

Jouw begeleiding: scherpe observaties vanuit een warm nest

Je hebt tijdens deze dag maar liefst twee bevlogen en deskundige begeleiders. Marleen de Bruijn als vaste trainer en Laura Hagt als ervarentrainingsacteur.

Marleen de Bruijn is gecertificeerd trainer, sociaal psycholoog, en al 20jaar verslingerd aan het trainersvak. Ze heeft meer dan honderd mensen geholpen hun eigen persoon meer mee te nemen in hun professionele rol. En is als geen ander in staat om raak én warm terug te geven wat zij ziet en voelt en wat het effect is van dat wat je doet (of juist laat).

Laura Hagt is opgeleid als theaterdocent. Zij acteert, traint en schrijft scenes voor symposia en trainingsfilms. Wat haar blijft boeien is dat eenkleine verandering in gedrag grootse gevolgen kan hebben. Zij werkt vanuit de ervaring:samen onderzoeken en uitproberen welke invloed jij hebt op de interactie. Serieus, luchtig en altijd een stap verder in de richting die je wilt.

Praktische informatie

Datum en tijden:

De gezamenlijke oefendag is op:

Vrijdag 8 juni 2018

Vanaf 9:00 uur is er ontvangst met koffie, (verse munt)thee en lekkers. We starten om 9:30 en eindigen om 17:00 uur.

Locatie:

Op een groene en fijne locatie in De Bilt/Groenekan

De locatie is bereikbaar met het OV en er zijn gratis parkeerplekken.

Aantal deelnemers :

minimaal 2, maximaal 4

Het coachgesprek:

Tijdens het intakegesprek spreken we samen een moment af voor de persoonlijke coaching. De 1-op-1 coaching vindt plaats op een locatie in Rotterdam of via Skype.

Investering

De investering voor deelname is 950,- euro (excl. BTW).

Dit is inclusief een persoonlijke intake vooraf, de intensieve oefendag met 2 begeleiders, een zelf gemonteerde video (met jouw eureka-moment, dus dat is gegarandeerd :)) en een coachgesprek van 60 minuten hierna. Tijdens de gezamenlijkedag krijg je een heerlijke lunch metverse en biologische producten uit de eigen tuin en volop fruit en lekkers tijdens de dag.

Wat je krijgt als je meedoet?

Trijntje Knaapen – Trainer bij De Kindertelefoon en Coördinator Dress for Success

Voor wie wel en voor wie niet?

Aanmelden

Wil jij ook experimenterenmet jóuw wankelmomenten? Ervaren hoe een andere reactie voor jou kan werken?

Bloeien, ook als je wangen gloeien?

Vul dan nuhetaanmeldingsformulier in

Meer informatie nodig?

Heb je vragen over dit traject? Wil je weten of het aansluit bij jouw vraag? Of wil je graag meedoen met een eigen groep trainers (je team of intervisiegroep)?

Neem dan gerust contact met me op! Dan bespreken we samen wat er mogelijk is en help ik je omhelder te krijgen wat je precies in jouw situatie nodig hebt. Dit gesprek is uiteraard vertrouwelijk en geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets.

Bel naar 06-512 66 159 of mail naar [email protected] . Je kunt je vraag ook stellen viahet contact-formulier .

Wil je meedoen, maar kun je niet op deze dag? Stuur me dan een mail. Dan houd ik je op de hoogte wanneer er een volgende datum bekend is.

PS. Wil je graagindividueelmet mij aan de slag? Kijk dan eens onder maatwerk .

Reacties zijn gesloten.

Wees gegroet:

De geheimen

De blijde geheimen ( Worden gebeden opmaandag en zaterdag)

1. De engel Gabriël brengt de blijde boodschap aan Maria. 2. Maria bezoekt haar nicht Elisabeth. 3. Jezus wordt geboren in de stal 4. Jezus wordt in de tempel opgedragen. 5. Jezus wordt in de tempel teruggevonden.

De droevige geheimen (dinsdag – vrijdag)

1. Jezus bidt in doodsangst tot Zijn hemelse Vader. 2. Jezus wordt gegeseld. 3. Jezus wordt met doornen gekroond. 4. Jezus draagt Zijn kruis naar de berg van Calvarië. 5. Jezus sterft aan het kruis.

De glorievolle geheimen (woensdag -zondag)

1. Jezus verrijst uit de doden. 2. Jezus stijgt op ten hemel. 3. De Heilige Geest daalt neer over de apostelen. 4. Maria wordt in de hemel opgenomen. 5. Maria wordt in de hemel gekroond

De lichtende geheimen (donderdag)

1. De doop van Jezus in de Jordaan. 2. De zelfopenbaring van Jezus bij de bruiloft van Kana. 3. Jezus verkondigt het Rijk Gods en roept op tot bekering. 4. De wonderbaarlijke gedaanteverandering van Jezus op de berg Tabor. 5. De instelling door Jezus van de Eucharistie

Veel succes!

Advertenties
Like Laden…

Moeten jullie bidden op vaste tijdstippen? In "Alle berichten"

Waarom is het "Onze Vader" langer in de mis? In "Alle berichten"

Hoe wordt iemand heilig verklaard? In "Alle berichten"

Dorothy Perkins Trui
november 2, 2014

Geweldige website! Zie ook deze blog over de rozenkrans voor meer informatie en achtergronden: http://www.heiligerozenkrans.blogspot.com

Beantwoorden
maart 16, 2016

Bij de handleiding van het bidden van de rozenkrans is niet alleen maar het wees gegroet. Bij de eerste kraal van de drie is het: Ik groet u Maria dochter van God de vader. Bij de tweede kraal: Ik groet u Maria moeder van God de Zoon. Bij de derde kraal: Ik groet u Maria bruid van God de Heilige Geest.

Banana Moon Cleese Multicolor
mei 22, 2016

Wallonië België Toerisme wil je laten kennismaken met de vele rijkdommen in het zuiden van België.

Kunst en cultuur, culinair genot, muziek en folklore, fauna en flora, wandelingen of trektochten, ontspanning en wellness... Geniet van de ontelbare charmes van onze regio.

Wallonië België Toerisme, Avenue Comte de Smet de Nayer 14, 5000 Namen, België